Foto: Unsplash, Ilustracija

IVANA TRAŽI POMOĆ DOBRIH LJUDI! Zaljubila se u mladića na prvi pogled, a ne zna tko je: Jeste li vidjeli ovog misterioznog zavodnika?

Autor: Dnevno.hr

Romantičnoj Splićanki Ivani dogodila se ljubav na prvi pogled.

Naime, dok je šetala trgovačkim centrom ugledala je mladića koji je sjedio u restoranu s prijateljem i pošteno joj je ‘zapeo za oko’. No, Ivana u tom trenutku nije imala dovoljno hrabrosti da priđe zgodnom momku, ali dosjetila se za pomoć upitati novinare.

Za Slobodnu Dalmaciju Ivana je opisala misterioznog zavodnika u nadi da će se netko znati o kome se radi.

“Nadam da ću ga pronaći ovim putem. Ne znam ništa o njemu, pa čak ni ime. Nosio je crne Puma patike, bio u crnoj trenirci i crnoj majici kratkih rukava s printom na lubanju od šljokica. Smatram da su mi šanse malene, ali hajde, možda ipak bude mrvu sreće”, priželjkuje djevojka.

“Od fizičkih osobina mogu navesti da je recimo sportske građe, visine od nekih 185 do 190 cm, kratko ‘moderno’ ošišan, svjetlije smeđe kose i s crnim naočalama za vid.

E da, sjedio je s prijateljem večeras oko 21 sat u Food Courtu u centru Mall of Split. Prijatelj je tamniji s bradom, i koliko sam uspjela vidjeti, pio je shake i jeo burger iz McDonaldsa. Pritom nije loše navesti da je imao neke poteškoće s aparatom pri naručivanju”, precizno će Ivana.

Sve u svemu, ako netko prepoznaje opis momka ili se on prepoznaje sam, sigurno će pronaći način da dođe do romantične, odvažne i simpatične Splićanke.




Javit joj se možete na [email protected].

Ivana, sretno!

 




 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.