fbpx

Znate li koja je tajna Milorada Pupovca?

Autor: Hrsvijet.net

Nekako bi logično bilo da Pupovac i Stanimirović uživaju autoritet i primaju znatnu financijsku pomoć od Republike Srpske i Republike Srbije, pa čak i od Republike Crne Gore, koje su bile agresor na Republiku Hrvatsku, a za čije se račune i danas bore ova "braća po oružju".

Znate li koja je “tajna” srpskog političara Milorada Pupovca, odnosno zbog čega on, kao i njegova politička stranka, uglavnom sastavljena od bivših četnika, ima takvu potporu, i može raditi što god hoće? Naime, nekako bi logično bilo da Pupovac i Stanimirović uživaju autoritet i primaju znatnu financijsku pomoć od Republike Srpske i Republike Srbije, pa čak i od Republike Crne Gore, koje su bile agresor na Republiku Hrvatsku, a za čije se račune  i danas bore ova “braća po oružju”.

Ali, za njih nitko u Srbiji i Republici Srpskoj ne želi ni čuti, jer ih smatraju da su izdajice svoga naroda. I onda nakon te priče ova dva uistinu jadna “pomozbog junaka” jednostavno su se okrenula Hrvatskoj, a kako se Hrvatska treba prema svijetu predstaviti i kao država koja skrbi o Srbima, homoseksualcima, Romima i drugima, hrvatska Vlada, lijeva i desna, morala je pronaći nekakve predstavnike, u ovom slučaju Srba (kao da su oni jedina nacionalna manjina u Hrvatskoj), pa preko Pupovca (kojem se inače j..e  za Srbe) isticati da je kod nas nakon srpske agresije i pobijenih, ranjenih i masakriranih Hrvata “sve u redu” sa nacionalnim manjinama, a poglavito srpskom, a to u svako doba dana, može potvrditi i sam Pupovac, kojem su za uzvrat za sve te njegove “cirkuske vratolomije”, klevete i laži, uvijek otvorena vrata blagajne hrvatskih poreznika i stradalnika u Domovinskome ratu. A on, pametan kakav već jeste, uz pomoć Stanimirovića i još ponekog domaćeg Srba, itekako zna iskoristiti sve što mu nude. Naime, ministar hrvatskih branitelja obično kaže da u Hrvatskoj ima više od tisuću Udruga proizašlih iz Domovinskoga rata, ali da on zna tek za nekoliko koje su uistinu aktivne. Stoga bi mu postavili pitanje, ali i ne samo njemu, znate li vi gospodo ministri i saborski zastupnici još nekog Srbina u Hrvatskoj, koji je na čelu neke političke stranke, a da se ne zove Pupovac, Stanimirović ili Džakula?

Cijeli članak pročitajte ovdje.


Autor:Hrsvijet.net
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.