fbpx

“Zaboravni mediji” cenzurirali zahtjeve Stožera da se kazni Saša Sabadoš i da podnese ostavku ministar Ranko Ostojić

Autor: www.hrvatski-fokus.hr

Dok je Darko ležao u vlastitoj krvi, sin agresora na RH, policajac u hrvatskoj odori Saša Sabadoš, ponovno ga je gotovo usmrtio braneći da mu se pruži prva pomoć. Darko Pajčić ima frakturu lubanje, hematom na mozgu, i izvjesno je da će imati doživotne posljedice.

PRVI SLUČAJ – Kada Srbin udari Hrvata

Zanimljivo da ovih dana nitko, pa ni vi gospodo novinari, ne pita za Darka Pajčića. Naime, 16. studenoga sin agresora na RH, policajac u hrvatskoj odori Saša Sabadoš, brutalno je, bez upozorenja, prekoračivši sva pravila policijskog postupanja, gotovo na smrt pretukao civila, hrvatskog branitelja Darka Pajčića. Dok je Darko ležao u vlastitoj krvi, sin agresora na RH, policajac u hrvatskoj odori Saša Sabadoš, ponovno ga je gotovo usmrtio braneći da mu se pruži prva pomoć. Darko Pajčić ima frakturu lubanje, hematom na mozgu, i izvjesno je da će imati doživotne posljedice. Pokrećemo kaznenu prijavu protiv sina agresora na RH, policajca u hrvatskoj odori Saše Sabadoša radi uporabe prekomjerne sile, tražimo njegovu trenutačnu suspenziju te ostavku ministra Ranka Ostojića.

Mediji su brutalno cenzurirali ovu vijest. Umjesto pružanja istinite informacije toga su dana, zajedno s režimcima Josipović-Milanović-Pusić, u svim vijestima umjetno podgrijavali priču o koloni.


Članak u cjelosti pročitajte ovdje.

Autor:www.hrvatski-fokus.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.