Vidjelica Vicka čeka Gospino odobrenje da objavi njezin životopis

Autor: Glas Brotnja

Radi se su tri bilježnice koje su već duže vrijeme gotove, no sada Vicka od Gospe čeka odobrenje, odnosno vrijeme kada će ih objaviti. Knjiga će prvo biti tiskana na hrvatskome jeziku na kojemu se Gospa Vicki i obraća, a zatim i na svim ostalim svjetskim jezicima.

Vidjelica Vicka Ivanković-Mijatović iz Bijakovića-Međugorja završila je Gospin životopis u kojem će biti prikazan čitav Njezin zemaljski život od rođenja do uznesenja na nebo, potvrdila je sama Vicka u razgovoru za Fenu.

Radi se su tri bilježnice koje su već duže vrijeme gotove, no sada Vicka od Gospe čeka odobrenje, odnosno vrijeme kada će ih objaviti. Knjiga će prvo biti tiskana na hrvatskome jeziku na kojemu se Gospa Vicki i obraća, a zatim i na svim ostalim svjetskim jezicima. Kako je izjavila sama Vicka, njoj se Gospa ukazuje svaki dan od 20 do 7 sati, a u zadnje je vrijeme Gospa na poseban način zabrinuta za mlade i obitelji, koji se nalaze u jako teškoj situaciji. Vicka smatra kako im mi možemo pomoći svojom ljubavlju i molitvom srca.

Ostatak pročitajte ovdje.

Autor:Glas Brotnja
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.