fbpx

TONI GROSSI: Športskim prognoziranjem do inozemnog tržišta

Autor: Portal oko

Moj projekt nije online kladionica već društvena igra koja će omogućiti natjecateljima da se međusobno natječu u prognoziranju ishoda sportskih događanja. Na ideju sam došao surfajući internetom i tražeći slične stranice.

Često čujemo kako netko ima sjajnu ideju kojom želi pokrenuti svijet, no sve ostaje uglavnom na riječima. Mladi ljudi inovativni su, no kad se treba pokrenuti, obično se nađe sto izgovora – nema vremena, podrške, novaca…Toni Grossi, mladi informatičar, nije jedan od njih. S jasnom idejom, ciljem i iskustvom Grossi stoji iza betparadice.com, društvenog portala za kladioničare na hrvatskom startup-u. Na ideju je došao surfajući internetom i tražeći slične stranice, a s obzirom da se dosta njegovih prijatelja kladi i od neprovjerenih prognozera na crno kupuju prognoze, odlučio je tome stati u kraj i napraviti svoj portal za kladioničare. Sve je spremno za pokretanje portala, no bez investitora ili partnera trošak bi bilo teško izdržati.

Prezentirali ste društveni portal za kladioničare na hrvatskom startup-u, na kojem se posjetitelji mogu registrirati i međusobno natjecati u sportskom prognoziranju. Kako ste došli na ideju za takav projekt i što vas je najviše motiviralo?

Prezentirao sam svoju ideju na natjecanju Poslovno-inovacijske agencija Republike Hrvatske. Nažalost nisam pobijedio. Smatram da nisam pobijedio jer komisija nije prepoznala koncept projekta te su mislili da ulažu u online kladionicu. Moj projekt nije online kladionica već društvena igra koja će omogućiti natjecateljima da se međusobno natječu u prognoziranju ishoda sportskih događanja. Na ideju sam došao surfajući internetom i tražeći slične stranice.
Dosta se mojih prijatelja kladi i nekolicina ih od neprovjerenih prognozera na crnom kupuju prognoze. Zanimalo me je da li postoji takva nekakva stranica koja bi omogućila natjecanje u sportskom prognoziranju.
Motiv svake ideje je zarada. Zaradu mislim ostvariti naplaćivajući prognoze najuspješnijih prognozera. Našao sam par stranica ali niti jedna nema dovoljno razrađenu statistiku prognoziranja.


Izvorni članak pročitajte ovdje.

 

Autor:Portal oko
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.