fbpx

Tko voli zločinca Tita, taj je zločinac kao i Tito!

Autor: Dragovoljac.com

Hrvati spadaju među narode, koji su u svojoj domovini naviše stradali u Drugom svjetskom rata, poraću i u doba mira. Po broju počinjenih zločina na Hrvatima i po broju vandalizama na prvome mjestu, među svima zločincima su Titovi komunisti ustrojeni po Marxovoj teoriji...

Bista zločinca Tita može stajati samo na Golome otoku, a ne u dvoru Predsjednice hrvatskoga naroda. Marxist – komunistički zločinac Tito je za povijesnu ropotarnicu, a njegovi komunisti su za lustraciju po EU R.1481.

Samo zločinac može voliti zločinca bez obzira na njegovo ime!

Njemački Židov Karl Marx je prije Hitlera najavio genocid na narodima Marxov genocid je bio usmjeren na male narode, a manje na rase. Marx je poimence spomenuo Hrvate kao “otpadni narod”, kojeg treba uništiti. Neposredni povod za potpuno uništenje Hrvata vidio je Marx u tome, što su Hrvati bili prvi narod u povijesti, koji su pod vodstvom svoga bana Josipa Jelačića oružano uništili komunistički pokret u Budim Pešti predvođen marxistom Košutom Lajošom. Dodajem ovdje da su Hrvati također PRVI NAROD U SVIJETU, koji je oružano ustao protiv fašizma – Labinski rudari 1921.


Tito je bio trostruki ubojica Hrvata – kao marxist, kao staljinist i titoist

Prvi i glavni Titov poriv ili motiv za masovno ubijanje Hrvata bio je u dijalektici Marxove komunističke ideologije, prema kojoj treba posve uništiti Hrvate kao “otpadni narod”. Tito je bio marxist, dakako i sljedbenik marxista Lenjina i Staljina, napose Berije pa je sprovodio marxizam – masovbno ubijanje – genocid na Hrvatima.

Članak u cijelosti pročitajte ovdje.

Autor:Dragovoljac.com
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.