Thompson: Poslije mise i kave u Kninu, svi idemo u moje Čavoglave

Autor: Večernji list

- Stalno sam na relaciji Split - Čavoglave. Većina nas živi u Splitu pa se tamo okupljamo i dogovaramo, a onda idemo u rodno selo dovršiti dogovorene zadaće. Ove godine proširili smo parking i još bolje uredili mjesto da bi se naši gosti osjećali što udobnije - kaže Marko.

Kako se približava Dan pobjede, Marko Perković Thompson ima pune ruke posla. Napravio je kratku koncertnu stanku kako bi zajedno sa sumještanima iz svojih Čavoglava i prijateljima iz cijele Hrvatske, koji su mu priskočili upomoć, dovršio posljednje pripreme za narodnu proslavu Oluje koja se već jedanaestu godinu zaredom održava u Čavoglavama.

– Stalno sam na relaciji Split – Čavoglave. Većina nas živi u Splitu pa se tamo okupljamo i dogovaramo, a onda idemo u rodno selo dovršiti dogovorene zadaće. Ove godine proširili smo parking i još bolje uredili mjesto da bi se naši gosti osjećali što udobnije – kaže nam Marko. Kao i prijašnjih godina, tako su i ove pripremili bogat kulturno-zabavni i sportski program cjelodnevne proslave koji će završiti kasno u noć velikim koncertom na kojemu će uz njega nastupiti još Mate Bulić, Miroslav Škoro i grupa Opća opasnost.

Što je još Thompson izjavio za Večernji list pročitajte OVDJE.

Autor:Večernji list
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.