fbpx

Samoubojstvo Zvonka Bušića ne smije biti iskorišteno da se odgovara iseljenike od povratka u Hrvatsku

Autor: Hrvatski fokus

Njegov lik i djela ostat će zabilježena u hrvatskoj povijesti kao uzor budućim naraštajima o predanosti čovjeka za svoj narod i svoju domovinu Hrvatsku.

Bojim se da će neprijatelj Hrvatske sada Bušićevo samoubojstvo izdignuti na razinu ideala koji treba slijediti tj. po uzoru na Bušića, dignuti ruku na sebe. Bojim se da će naši neprijatelji svjesno još jače prikazivati Hrvatsku kao državu koju su stvorili udbaši i koja je nakarada od države da bi se što više ljudi iz Hrvatske iselilo i strancima naselilo, kaže Branko Barbić. Mučni život, tragična smrt i velebna sahrana je konačnica ovozemaljskog prebivanja Zvonka Bušića, ali njegov lik i djela ostat će zabilježena u hrvatskoj povijesti kao uzor budućim naraštajima o predanosti čovjeka za svoj narod i svoju domovinu Hrvatsku.

Tragična smrt Zvonka Bušića nije mogla zaustaviti sotoniziranu Vladu u RH da ne počini još jedno ubojstvo Vukovar, u hrvatskoj Hiroshimi, s postavljanjem tablica s ćirilicom na državne ustanove u gradu, kako bi okuraže Srbi da je Vukovar srpskih grad. To je sipanje soli na otvorene rane branitelja i mučenika. Milanovićeva i Pupovčeva urota odredili su ustoličenje ćirilice u Vukovaru, u kojem nije nikad bilo ćirilice samo da predahnu od aveti 'Lexa Perkovića' jer znaju kad dođe nova vlast u Hrvatskoj da će ćirilica i srpske privilegije završiti za vijeke vjekova.

Izvorni članak pročitajte ovdje.


Autor:Hrvatski fokus
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.