Predsjednikov otac Ante Josipović ide na izlet u Munchenu?

Autor: Hrsvijet.net

Svatko, pa i Josipović osjetljiv je na svoje roditelje, kao i pojedinci iz tzv. katoličke skupine kod čijih je očeva, npr. redovito svake nedjelje u Argentini dolazio jugoslavenski konzul na ručak... Logično se nameće zaključak da su im poveznica očevi.

Posljednjih dana vrlo je aktivan predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, ili je oštro ušao u kampanju ili ga očito nešto muči. Premda su njegove službe zacementirane, ipak negdje procuri komadić armiranog željeza pa se pokaže hrđa i informacije procure. A petu kolonu očito ne može ni kontrolirati, jer to su igrači za naprijed i nazad. Tko im više plati, igraju za nj!  Sve više ih se okuplja i iz katoličkih krugova, uprežu su u Josipovićeva kola, vodaju ga od Pape, preko sv. Duje, do guranja u medijski prostor kao profinjenoga i pravednoga gospodina.

Očito smatraju kako su, posebno pojedinci doktori znanosti, drugi su doselili izvana pa im se vjeruje, treći su se etablirali u kaptolske institucije… Zanimljivo je da su mnogi iz katoličkih krugova pokretali određene inicijative, naravno koji su bliski ideji predsjednika, dovodili ih blizu kraja a nikad ih nisu dovršili… (poput medicinski pomognuta oplodnja, antidiskriminacijski zakon i sl.)

Katoličke aktiviste s Josipovićem povezuju očevi

Analizirajući ih u političkoj stvarnosti, očito su Josipovićev suport, poglavito sada kad se želi odvući pozornost od suđenja Josipu Perkoviću i kompaniji. Svatko, pa i Josipović osjetljiv je na svoje roditelje, kao i pojedinci iz tzv. katoličke skupine kod čijih je očeva, npr. redovito svake nedjelje u Argentini dolazio jugoslavenski konzul na ručak…  Logično se nameće zaključak da su im poveznica očevi.

Članak u cijelosti pročitajte ovdje.

Autor:Hrsvijet.net
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.