Potrošili su 85 tisuća kuna pa im propala svadba za 700 ljudi

Autor: 24sata

Nekoliko dana prije poplave, Marko je oličio zidove, kupio namještaj i opremio spavaću sobu. Sve je bilo spremno za useljenje trudne Ivane i svadbu od 700 ljudi

Umjesto velike svadbene zabave Marko Margić (27) i Ivana Lucić (23) svoj će brak samo formalizirati kod matičara. Poplava im je uništila planove za vjenčanje koje je trebalo biti prošli vikend.
– Samo zbog mesa išao sam na Krk, gdje su me ugostili moji tamošnji prijatelji lovci i omogućili odstrel divlje svinje. Propala su mi dva zamrzivača puna srnetine, jelenske divljači i veprovine. Čim su čuli što me snašlo, ti isti lovci poslali su mi 1500 kuna da se snađem – prepričava nam Marko, koji procjenjuje da im je propalo gotovo 85.000 kuna.
Taman su obnovili kuću u Gunji
Nekoliko dana prije nego što je Sava poplavila njegovu kuću u Ulici Tunje Pejića u Gunji, Marko je obnovio pročelje, oličio zidove, kupio namještaj i opremio spavaću sobu. Sve je bilo spremno za useljenje trudne Ivane i svadbu od 700 ljudi, no bujica je promijenila sve.

Članak u cijelosti pročitajte ovdje.

Autor:24sata
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.