fbpx

Lipanj se pretvorio u travanj, a zbunjene biljke cvatu kad ne bi trebale. Je li to plod chemtrailsa?

Autor: Dragovoljac.com

Riječ je o vrlo otrovnim kemikalijama među kojima preteže sumporni dioksid, ali i barij, aluminij, teški metali i – virusi!

Priroda je zbunjena količinom nasilja koje se nad njome provodi. Osim svih mogućih „normalnih” zagađenja uzrokovanih radom industrije, raznih motora s unutrašnjim sagorijevanjem, djelovanjem vojski svijeta na vježbama i u ratovima, prskanjem poljoprivrednih površina, ispuštanjem freona iz raznih postrojenja i običnih sprejeva, u novije vrijeme puno je riječi o potpuno besmislenom zagađivanju kemikalijama iz navodno neoznačenih zrakoplova koji iz svojih motora zajedno s „normalnim” ispušnim plinovima ispuštaju i kemikalije koje zamućuju nebo i sprečavaju sunčeve zrake da dopru do zemlje. Riječ je o vrlo otrovnim kemikalijama među kojima preteže sumporni dioksid, ali i barij, aluminij, teški metali i – virusi!

 

Izvorni članak pročitajte ovdje


Autor:Dragovoljac.com
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.