fbpx

Ivo Sanader iz zatvora: Je li Aralica komunist ili HDZ-ovac

Autor: Večernji list

Tekst koji objavljujemo nastajao je zatvoru u Remetincu, za vrijeme radnih sastanaka dr. Ive Sanadera i njegova odvjetnika Gorana Suića. Sanaderove riječi i razmišljanja odvjetnik je bilježio. Na molbu uredništva Obzora, gospodin Suić nam je ustupio svoje bilješke i omogućio objavljivanje.

U Večernjem listu od 10. prosinca 2013. Ivan Aralica je na gotovo dvije stranice pod krinkom kvazipolitičke raščlambe aktualnog stanja u zemlji objavio prljavi pamflet pod naslovom: “Da nisu manipulirali Budišom i Sanaderom, mentalni komunisti ne bi nikad došli na vlast”.

Na Araličine kvazipolitičke emanacije i sporadične napade dosad nisam reagirao, no čini se da je ovo prigoda u kojoj to valja učiniti, pa ću najprije navesti razloge zbog kojih reagiram.

Prvi je to što me Aralica, dosad najžešće, napada danas kad sam u istražnom zatvoru i kad je vrlo lako (i valjda unosno, što je u njegovu slučaju najvažnije) na valu opće histerije dodati još nekoliko prljavih i nedopustivih udaraca.


Drugo, on ponavlja laži, dopunjavajući ih svaki put novim nijansama, rekreirajući političke teze koje odražavaju trenutačno stanje na krajnjoj desnici. Tako se ovog puta (vidi u tekstu) dodvorava sadašnjem predsjedniku HDZ-a, koji bi po Araličinu naputku trebao objediniti desnicu!

Izvorni članak pročitajte ovdje.

Autor:Večernji list
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.