Ima teniske terene i vile na moru, a po gotovinu odlazi u BiH

Autor: Večernji.hr

Njegov "peh" s eurima na granici s BiH ostao bi bez političke rasprave da se jučer nije javio šef međimurskog HDZ-a Darko Horvat koji smatra da je događaj na granici "daleko od uobičajenog".

Mladen Novak (53), predsjednik Skupštine Međimurske županije i šef međimurskog SDP-a, povukao je s dnevnog reda jučerašnje sjednice odluku o prodaji županijskog zemljišta njegovoj tvrtki C Lab za 186.000 eura. Prije toga vijećnicima je ponovio što se dogodilo na graničnom prijelazu na kojem su carinici u njegovu passatu pronašli neprijavljenih 74.000 eura.

– Nakon svega odlučio sam odustati od kupnje zemljišta – rekao je Novak koji je u srijedu navečer dobio i potporu predsjedništva međimurskog SDP-a.

– Tu potporu ne smatram isključivom nego uvjetnom, do okončanja postupka. Oni su mi samo povjerovali da je moja strana priče kakva jest – objasnio je Novak. Njegov “peh” s eurima na granici s BiH ostao bi bez političke rasprave da se jučer nije javio šef međimurskog HDZ-a Darko Horvat koji smatra da je događaj na granici “daleko od uobičajenog”. Istaknuo je detalj da se Novak, koji tvrdi da je novac mislio prijaviti na hrvatskoj strani granice, nije ni pripremio za prijavljivanje jer nije imao potrebnu dokumentaciju.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Autor:Večernji.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.