fbpx

Hrvatska treba novi ustav za lustraciju od komunizma

Autor: croative.net

Ustav Republike Hrvatske na bazi zločinačkog komunizma, velezločinca Tita i njegovih protuhrvatskih tvorevina - partije KPJ=SDP i avnojevskog Zavnoha je najveća hrvatska nacionalna sramota današnjice i poraz Europske Unije, koja je primila u svoje redove Hrvatsku s neosuđenim i neodbačenim balastom komunističkih zločinstava.

Zato se ovaj kritički uradak protukomunističkog sadržaja šalje čelništvu Europske Unije u Brüssel, da uvidi svoju pogrešku na slučaju komunističke Hrvatske, koja je upozorena EU rezolucijom 1481 da izvrši lustraciju komunizma, a Hrvatska to nije učinila, iako je Hrvatski državni sabor nostrificirao Rezoluciju 1481. Dakle, komunističke vlasti u RH lažu čak u Europsku Uniju.
Komunizam je naveće zločinstvo 20. stoljeća i čitave ljudske povijesti i kao takav je osuđen od svjetske javnosti isto kao i fašizam. Većina bivših komunističkih država u Europi su osudile odbacile komunizam u povijesnu ropotarnicu. Očišćene od komunističkih zločinstava krenule su putem suvremene i demokratske Europe, a jedino Republika Hrvatska zasniva svoj Ustav i postojanje na kultu veloezločincu Titu, na zločinačkom komunizmu i na načelima komunističkog avnojevskog Zavnoha.
Tekst u cijelosti pročitajte ovdje.

Autor:croative.net
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.