Hrvatska sredinom lipnja

Autor: hkv.hr

Poznavajući stvari izvana i iznutra, odozgo, odozdo, poludesno i desno, vrlo se dobro zabavljam čitajući uspaničeni režimski tisak koji nikako ne može razumjeti što se to događa i njemu i njegovim partijskim gaunerima. Izbezumljeni mogućnošću da se doista dogodi narodni referndum kao posljedica akcije " U ime obitelji", crvenokošuljaši postavljaju klasično komunističko pitanje: "Tko stoji iza toga ?".

Zaključuju da iza toga stoji Opus Dei. Kao što mnogi priprosti ljudi koje poznajem i simpatiziram, zaključuju da (na drugoj strani scene) svime upravljaju masoni, što ponegdje odgovara istini ali se u većini slučajeva radi o nesposobnosti shvaćanja pojava i događaja. Tako i jedni i drugi žive u ugodnom svijetu misterija koji je nedohvatan a toliko moćan da mu na kraju krajeva, nitko ne može parirati.

Na pitanje tko stoji iza akcije U ime obitelji odgovor je jednostavan. Stoji narod. Naravno da je akciju netko trebao povesti, organizirati, jasno artikulirati itd. u čemu su sjajnu ulogu odigrali Željka Markić i njezina ekipa, ali da narod nije stao iza akcije, ništa od nje ne bi bilo. A stao je zato jer mu je postavljeno pitanje na koje on već zna odgovor, pa ga nije trebao tražiti u priručnicima ili na Wikipediji. Brak je životna zajednica žene i muškarca.

Bilo je narodu malo čudno što uopće mora odgovarati na to pitanje, a bilo mu je čudnovato i što se takva odredba ne nalazi u Ustavu, pa je odlučio reći svoju – da se popuni ta praznina i mirna Bosna, kako bi rekao moj djed.

Ostatak članka možete pročitati OVDJE.

Autor:hkv.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.