H. Hitrec: Vanjska i unutarnja agresija na Hrvatsku

Autor: hkv

Poučen bliskim iskustvima, Vukovar je odlučio braniti se u Zagrebu i dignuti cijelu Hrvatsku na noge, što će se dogoditi vrlo skoro. Ovim putem pozivam što veći broj hrvatskih građana da se pridruže tom činu koji bi mogao imati povijesnu važnost pa ne će biti naodmet postati dijelom toga prosvjeda i pročišćenja uopće.

Sredinom veljače

U tjednu uznapredovale veljače ne bilježe se dramatičniji događaji u Hrvatskoj. Snijeg nije okopnio, ali zato kopni Vlada koja je u unutarnjoj agresiji na Hrvatsku i Hrvate dostigla krajnju crtu osvajanja. Jedino joj još Vukovar pruža otpor, a na njemu će slomiti zube, kao što je pisano. Poučen bliskim iskustvima, Vukovar je odlučio braniti se u Zagrebu i dignuti cijelu Hrvatsku na noge, što će se dogoditi vrlo skoro. Ovim putem pozivam što veći broj hrvatskih građana da se pridruže tom činu koji bi mogao imati povijesnu važnost pa ne će biti naodmet postati dijelom toga prosvjeda i pročišćenja uopće.

Za vanjsku agresiju brinu se nama susjedne i neke nesusjedne zemlje koje šalju vojske ucjenjivača kao prethodnice.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Autor:hkv
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.