Drpić i Eterović borbu za Jadrankamen nastavljaju kao članovi Tomasovićevog HDSSD-a

Autor: Index

- Zvale su nas sve stranke osim HDZ-a i SDP-a, a mi smo se odlučili za HDSSD jer smo ih prepoznali kao jedine koji se bore za prava radnika i Dalmaciju - rekli su Eterović i Drpić.

HDSSD uskoro osniva svoju podružnicu u Pučišćima, a danas su priključenje stranci dr. Hrvoja Tomasovića potvrdili poznati borci za radnička prava s Brača, sindikalci Jadrankamena Tonči Drpić i Joško Eterović. Nakon prelaska nekoliko istaknutijih članova splitskih Laburista u HDSSD, ovo je novo značajno pojačanje stranci koja se sve više profilira kao – radnička.

'HDSSD se bori za prava radnika i Dalmaciju'

– Zvale su nas sve stranke osim HDZ-a i SDP-a, a mi smo se odlučili za HDSSD jer smo ih prepoznali kao jedine koji se bore za prava radnika i Dalmaciju. Shvatili smo da bez sudjelovanja u vlasti ništa ne možemo napraviti – kazali su Eterović i Drpić, koji je istaknuo kako u politiku ne ulazi zbog osobnog interesa već zato što želi pomoći Dalmaciji i preostalim tvrtkama da opstanu u ovim teškim vremenima.

Ostatak pročitajte OVDJE.

Autor:Index
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.