fbpx

Britanske obavještajne službe krive za zločin u Ahmićima

Autor: croative.net

Aktivisti zloglasnih protuhrvatskih, ekstremno ljevičarskih udruga, pod vodstvom njihovih još zloglasnijih Pusić-Teršelić barjaktara, imperijalnih plaćenika i domaćih izdajnika, osokoljeni trenutačnim nenarodnim vladajućim garniturama, krenuli su, vjerovali ili ne, na Zagrebačku katedralu.

Krenuli su bacati blato na našu kršćansku i nacionalnu svetinju. Njih kao takve boli svaka misa koja se slavi u njoj, a ovoga puta ih je posebno zaboljelo slavljenje svete mise za Darija Kordića političkog predstavnika Hrvata BIH iz vremena teških 90-ih godina, kako su svi pokazatelji pokazivali i pokazuju, lažno optuženog i nedužno osuđenog haaškog uznika.
Kako su u svom dosadašnjem djelovanju pokazali da im hrvatske nedužne žrtve srpskog imperijalizma i muslimanskog fundamentalizma ništa ne znače, logično je onda zaključiti da im, kao sotonistima, ništa ne znače niti ničije nedužne žrtve, pa niti bošnjačko-ahmićke, zbog kojih su ovoga puta, za dobivene izdajničke novce kupili i nešto luka, kojim su namazali oči da bi tako pustili koju lažnu suzu. Bacanje blata na katedralu spriječili su hrvatski branitelji i udovice iz Domovinskog rata, koji su ispred katedrale napravili molitveni živi zid s istaknutim transparentima:
ODSTUPI SOTONO, KRIST JE BIO OSUĐEN KAO ZLOČINAC, u NEDUŽNO OSUĐENI SU ŽRTVE,
te s transparentima o nedužnim hrvatskim žrtvama u BiH: Bugojno, Buhine Kuće, Busovačke Staje, Doljani, Grabovica, Kiseljak, Križančevo Selo, Uzdol… (zločin s pečatom, Ivica Mlivončić).
Tekst u cijelosti pročitajte ovdje.

Autor:croative.net
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.