Foto: Goran Mehkek / CROPIX

HVALITE ME USTA MOJA! Samoljubivi Miletić hvalisao se po internetu: ‘U ogledalu vidim prezgodnog muškarca, produhovljenu i pametnu osobu’

Autor: L.B.

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić pohvalio se danas na Instagramu te napomenuo kako je riječ o “obračunu s hejterima”.

Naime, Miletić je dobio ‘packu’ jedne korisnice mreže, koja mu je poručila da “stane pred ogledalo i razmisli što vidi”.

Međutim, on je bez puno razmišljanja odlučio nahvaliti samog sebe, što fizički, što psihički.

‘Vidim prezgodnog muškarca’

Tako je Miletić napisao:

“Evo jesam. Vidim prezgodnog muškarca koji u 43. izgleda kao da ima 24 godine i tijelo vrhunskog sportaša. 1,94 visokog, 91 kilogram teškog. Produhovljenu i pametnu osobu izrazito razvijenih socijalnih vještina i komunikacija.”

No, kao da to nije bilo dovoljno, nije se zaustavio.

‘Nije lako, vjerujte mi’

Iznio je i kako “vidi upornog i radišnog čovjeka”, pa hvalisavo zaključio:




“Naravno, kako savršenost ne postoji – imam puno još posla rada na svojoj nutrini. Ovo izvana je baš – sjajno”, napisao je o samom sebi Miletić.

“Obračun sa hejterima. Nije lako, vjerujte mi”, zaključio je Mostov zastupnik.




Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.