TripAdvisor

Zvali smo restoran u kojem je zbog trovanja hranom preminuo talijanski turist. Evo što su nam rekli!

Autor: I.Br.

Nakon što je danas policija obavijestila o tragičnom događaju na Hvaru, zbog kojeg je jedan muškarac preminuo, dok su četiri osobe završile u bolnici zbog trovanja hranom, neslužbeno smo saznali lokaciju, odnosno restoran u kojem su se turisti otrovali.

To je Konoba Bonaca, koja je nakon kobnog događaja ostala zatvorena, te se već po tome počelo nagađati da je upravo taj restoran bio poguban za turiste, tu su nam priču potvrdili i stanovnici.

Kada smo to doznali, kontaktirali smo restoran i upitali mogu li nam potvrditi da se radi o njima.

“Ne možemo vam ništa potvrditi. Hvala lijepa i doviđenja”, rekli su nam u restoranu te poklopili slušalicu.

Hvarski ugostitelji usuglasili se oko jedne stvari

Što je točno uzrok smrti talijanskog turista, tek će se ustanoviti, no neslužbeno doznajemo kako su se hvarski ugostitelji usuglasili oko jedne stvari – najvjerojatnije je riječ o nekoj vrsti bakterije koja se nalazila u školjci te je moguće da razlog uopće nije propust restorana.

Naknadno se saznalo kako se radi o vrlo teškom trovanju – dvoje djece bori se za život, dok su dvije odrasle osobe stabilno.




Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.