Zlatko Sudac pozvao na ukidanje parole ‘tko je jamio, jamio’

Autor: dnevno.hr

Iskorijenimo takvo pravilo, proklete bile te parole! - zavapio je karizmatik

Gradske knjižnica Ivan Goran Kovačić u Karlovcu bila je premalena za sve znatiželjnike koji su došli na predstavljanje knjige dr. Zdravka Tomca “Obraćenje-od komunista do vjernika”.

Na promociji knjige poseban gost bio je karizmatik Zlatko Sudac koji je ganuo prisutne svojom izvedbom pjesme “Otiš`o je otac moj polako” nakon čega su mnogi posjetitelji briznuli u plač.

-Ako danas u jednoj maloj zemlji koja nema ni pet milijuna stanovnika ne možemo naći zajedničke stavove oko bitnih pitanja, a što ćemo sutra kad dođu veća iskušenja? Iskustvo dr. Tomca je njegovo osobno iskustvo i ja mu zahvaljujem što je imao hrabrosti progovoriti u ovom tako prestrašenom, izmanipuliranom i lažljivom društvu. Prestanite ljudi razmišljati tuđim glavama. Razmišljajte svojim iskustvom života -poručio je okupljenima velečasni Sudac.

Poziv na jedinstvo

Također je napominjao nužnost da se prestanu raditi tradicionalne podjele na ustaše i partizane, opterećivati se ovim ili onim nacionalizmom te političkim strankama.

-Svugdje ima i žita i kukolja,a preko 90 posto stanovnika ove zemlje su deklarirani rimokatolici. Prema tome bi ovom državom morali teći med i mlijeko, ali nije tako. Počnimo otvarati srce i nadilaziti terminologiju koja bi u nama pobuđuvala nešto što nas definitivno neće otvoriti svijetu – rekao je Sudac.
Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.