Pavao Josić/Dnevno.hr

ŽIVOZIDAŠ IZLUĐUJE VIJEĆNIKE: ‘Pogledajte kako ‘glavne face’ puše iako je zabranjeno!’

Autor: Snježana Vučković

Pavao Josić srčani je Vukovarac koji kao predstavnik Živog zida u Gradskom vijeću tamošnjim vijećnicima iz HDZ-a i SDP-a – unosi popriličnu nervozu.

Josića vukovarski građani sve više prepoznaju kao pravo političko osvježenje koje bi njihov grad konačno moglo dići iz pepela i to zato jer je dosada već nebrojeno puta pokazao odvažnost i drskost u istjerivanju pravde.

Josić kao “trn u peti”

Ovaj odvažni političar “novog kova” u vukovarskom je vijeću otvorio par ozbiljnih frontova i potegao pitanja o kojima se do njegovog dolaska šutjelo, a vijećnicima, dogradonačelniku i direktorima javnih tvrtki svojim djelovanjem poprilično “zagorčava život”. U samo jednoj godini dana mandata, Josić je  tužen za narušavanje ugleda gradonačelnika, također ga je tužio direktor vodovoda, Memorijalni centar Domovinskog rata, a predsjednik gradskog vijeća je isto tako u nekoliko navrata najavljivao tužbu.

U međuvremenu, ovaj se živozidaš  “zabavlja” lovom svojih kolega u “sitnim grijesima” pokazujući kako je riječ o ljudima koji ne poštuju niti najjednostavnije zakone…

“Selfie istine”

U Gradskoj vijećnici je zabranjeno pušenje, no Pavao Josić svojim simpatičnim “selfijem” pokazao je kako za “glavne face” takvi zakoni ne vrijede.

“Fotografija je nastala u uredu Penavinih savjetnika za pitanja branitelja, a u pušenju na mjestu gdje je to zabranjeno uživaju Tomislav Šota, predsjednik gradskog vijeća HDZ, Marijan Pavliček, dogradonačelnik HKS, Goran Bošnjak, predsjednik kluba SDP-a, te dr. Semenić Rutko kao pasivni pušač koji se ne buni”, kazao nam je autor fotografije, Pavao Josić.

Autor:Snježana Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.