fbpx
Dnevno

ŽIVE BEZ KROVA, A VODU I STRUJU POSUĐUJU OD SUSJEDA: Pomozimo samohranom ocu koji živi s dvije maloljetne kćeri da obnovi obiteljsku kuću

Autor: Dnevno

Velika humanitarna akcija pokrenuta je u Opuzenu i dolini Neretve sve s ciljem prikupljanja novca za rekonstrukciju i dogradnju obiteljske kuće obitelji Salacan, samohranog oca Zdenka te njegove dvije maloljetne kćerke.

Otac i dvije kćeri žive u neprimjernim uvjetima u stambenom prostoru bez krovišta pokrivenim građevinskim najlonom, vodu i struju posuđuju od susjeda a otac je opterećen ovrhama i dugovima. Kako bi se pomoglo toj obitelj akciju je organizirao Denis Šešelj, a cilj je prikupiti 250 tisuća kuna kako bi se kuća sanirala i dovela u stanje da se u njoj može normalno živjeti.

“Pozivam sve drage prijatelje, građane naše zemlje da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji. U ovo predblagdansko vrijeme imamo jedinstvenu priliku pomoći jednoj obitelji koja se našla u teškoj situaciji u kojoj su prisiljeni živjeti u potpuno neprimjerenim uvjetima. Čast mi je da sam imao mogućnosti i prilike ovo organizirati i predstaviti ljudima koji svojim i najminimalnijim prilogom mogu puno pomoći. Kad se male ruke slože, sve se može. Unaprijed vam se zahvaljujem!”, poručio je organizator ove humanitarne akcije.

A u nju su se uključili i Grad Opuzen, Grad Metković i Općina Slivno. Tako je gradonačelnik Opuzena Ivan Mataga naglasio kako je grad tijekom Adventa organizirati prikupljenje novca, a bit će organiziran i poseban štand na kojem će se po simboličnoj cijeni prodavati kobasice i piće, a sav prihod će ići za ovu akciju.

Akcija će trajati do 15. veljače, a svi koji žele i mogu pomoći donacijom mogu uplatiti na račun:

HR72 2340 0093 5110 84653

 

Dnevno

 
Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.