ŽENU MU TOMAŠEVIĆ POSTAVIO U HOLDING, A ON BRUTALNO OPLEO PO NJEMU: ‘Tomašević je Bandić plus biciklističke staze’

Autor: Daniel Radman

“Društvene mreže pamte sve”, kaže se obično o prokletstvu današnjeg vremena. Ljudima se nerijetko obije o glavu – nekome više, nekome manje – ono što napišu.

Zbog napisanog na društvenim mrežama mogao bi požaliti i konzultant Tvrtko Maras čiju je suprugu, Matiju Subašić-Maras, gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević predstavio kao novu članicu Uprave Zagrebačkog holdinga. Subašić-Maras u Holding dolazi upravo iz obiteljske tvrtke, Progmar istraživanja, gdje je bila zaposlena proteklih deset mjeseci.

Naime, gospodin Maras, vlasnik Progmar istraživanja, na društvenim mrežama objavio je nekoliko šala na račun zagrebačkog gradonačelnika, a posebno se izdvaja formula “Tomašević = Bandić + biciklističke staze”.

“Ljevica po mjeri dovijeka”

No, kao da to nije dovoljno, u komentarima je Maras iznio još veću skepsu oko Tomaševića, uključujući onu da se nakon njegovog izbora “vlast neće promijeniti”. “Ključni strani interesi će biti zastupani, na našu štetu, više i intenzivnije nego za vrijeme Bandića”, napisao je “tri mjeseca prije reda”.

Tu je i objava iz kolovoza pod nazivom “Ljevica po mjeri dovijeka”. Uz Tomaševićeve slike Maras je ubacio i izmišljene izjave gradonačelnika. “Pričao sam s tatom, predlaže mi da državotvornoj emigraciji pustim bubu U uho. Naime, kaj: Ako privatiziramo bolnice, kao i trgovačke centre, možda će parking biti besplatan i oko bolnica?”.

Dva dana prije podijelio je i objavu na kojoj su dvije fotografije Tomaševića i Miroslava Škore. Na jednoj piše: “Možda se ne slažemo oko Soroša”, dok na drugoj ide nastavak rečenice: “ali se slažemo da sirotinja treba plaćat parking pred bolnicom”.




 

O “spornim” objavama gospodina Marasa poslali smo upit i zagrebačkom gradskom poglavarstvu, a njihov odgovor objavit ćemo čim ga zaprimimo.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.