fbpx
Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

ŽENA KOJA SPAŠAVA ZDRAVKA MAMIĆA! U dva sata sve je potvrdila: Ona je s njim bila na svim druženjima sa sucima

Autor: Iva Međugorac

Prije desetak dana Marina Mamić, supruga ‘međugorskog reformatora’ hrvatskog pravosuđa dva je sata davala iskaz u zagrebačkom sjedištu Uskoka, gdje je svjedočila u izvidima koje Uskok provodi zbog Mamićevih optužni na račun niza sudaca.

Premda su njihovi iskazi još uvijek tajna, upućeni svjedoče kako će upravo Mamićeva supruga biti jedan od glavnih svjedoka u ovom slučaju, no napominju kako je najveći problem za suce taj što su istražitelji došli do ispisa telefonskih kontakata Mamića i sudaca koje javno proziva i optužuje za korupciju.

”Mamić je sam svoju suprugu označio kao osobu koja je s njim nazočila na druženjima sa sucima i to u trenucima kada je kako kaže podmićivao suce, ispitivalo je se o pojedinostima sa susreta koji se odvijao 2017-te godine u vikendici policajca Željka Dolačkog, pored Velike Gorice, ona je potvrdila da je tom događaju nazočio Veljko Miljević sa suprugom, ali i da je tamo bio Drago Tadić te suci Krušlin i Vekić, bila je prilično detaljna i opsežna, potvrdila je da je sa sucima razgovarala o d3etaljima iz svojeg privatnog života, kao i da je s njima te noći plesala”, komentira naš sugovornik blizak istrazi  te dodaje kako je Marina Mamić potvrdila čak i navode svojeg supruga o tome da se sa sucem Krušlinom u jednom trenu povukao u prostoriju u kojoj su neko vrijeme boravili.

Potvrdila i incident

”Ona je potvrdila i incident koji se nakon toga razgovora Mamića i Krušlina dogodio, rekla je da ih je Miljević razdvajao da ne dođe do fizičkog sukoba, potvrdila je i doček nove godine u Dubaiju, te druženja sa sucem Vekićem, ali i susrete u Banja Luci, kazala je kako je nazočila i primopredaji novca sucu Vekiću, međutim to je samo dio naše slagalice, uskoro bi se trebalo znati detaljnije što i kako dalje i imamo li dokaze za pokretanje kaznenog postupka protiv nekoga od sudaca, to je veliki, opsežan slučaj i mi tome pristupamo oprezno”, poručuje naš sugovornik.

 
Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.