ŽENA KOJA JE POSVAĐALA ŠKORU I PLENKOVIĆA! Još se ništa ne zna: Sastala se s premijerom

Autor: Iva Međugorac

Ovih je dana Miroslav Škoro predstavio nova pojačanja u svojem Domovinskom pokretu pa se tako saznalo da se njegovom timu pridružila poznata novinarka Karolina Vidović Krišto.

U svojim je nastupima Škoro najavio još dvije dame koje bi se mogle pridružiti njegovom timu.

Jedna je po svemu sudeći bivša HDZ-ovka doktorica Ljiljana Zmijanović, a druga pak Marijana Petir.

No, kako saznajemo baš su pregovori s ovom bivšom europarlamentarkom najneizvjesniji, jer osim Škore za njenu se naklonost bori i HDZ premijera Andreja Plenkovića. ”Petir je i ne europskim izborima dobivala ponude od Plenkovića, tada je uvjet bio da se pridruži HDZ-u, što je ona odbila. Inače su Petir i Plenković u korektnim odnosima još od Europskog parlamenta”, komentira naš sugovornik iz HDZ-a te dodaje da su s Petir ušli u kontakte.

Štoviše, osobno je Plenković s njom odlučio porazgovarati, no navodno razgovori još nisu okončani te sama Petir nije prelomila hoće li se pridružiti Škori, ili Plenkoviću. ”Škoro joj navodno nudi jednu od vodećih pozicija u šestoj izbornoj jedinici, koja obuhvaća dio Zagreba i Sisak. S druge strane Plenković joj nudi neku od pozicija koje ne jamče ulazak u Sabor, moguće je da je zato neodlučna”, ističe naš sugovornik, dok u Škorinom bloku vjeruju da su postigli kompromis s Petir te da bi ona trebala biti njihovo najnovije pojačanje.

PLENKOVIĆ ŠKORI PRIPREMA NEZAPAMĆEN UDARAC! Dva HDZ-ovca već rade na tome




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.