ŽELJKA MARKIĆ UZVRAĆA UDARAC: Najavila žalbu na presudu kojom je kažnjena zbog klevete | Dnevno.hr
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

ŽELJKA MARKIĆ UZVRAĆA UDARAC: Najavila žalbu na presudu kojom je kažnjena zbog klevete

Autor: dnevno.hr

S obzirom na to da Željka Markić nije kažnjavana, sud joj je izrekao uvjetnu osudu na godinu dana

Nakon što je Željka Markić u srijedu osuđena s 6000 kn, što je zamijenjeno uvjetnom kaznom od godinu dana, otkrila je na temelju čega će se žaliti na presudu:

“Žalit ćemo se na presudu. Sve činjenice koje sam iznijela su točne, a iza moje prosudbe da je Mima Simić nevjerodostojna i dalje stojim. U razgovoru za Jutarnji list koji je vođen prije dvije godine u vrijeme medijske i svake druge harange, prosvjeda na Trgu sv. Marka, protiv ministra Hasanbegovića. Sudu smo predočili materijalne dokaze o svim činjenicama koje sam iznijela o gospođi Simić: da je tri godine za redom bila birana u sedmeročlano Povjerenstvo za neprofitne medije Ministarstva kulture, da je njezina partnerica, gospođa Marta Šušak bila suradnica portala Vox feminae i da je taj isti portal tri godine za redom dobivao sredstva Ministarstva kulture. Očekujem da će drugostupanjska sud potvrditi da iz svih ovih točnih činjenica koje sam iznijela o Mimi Simić imam slobodu i pravo iznijeti svoj sud da gđa. Simić u svojim nastupima protiv g. Hasanbegovića nije vjerodostojna. Zahvaljujem odvjetničkom uredu Planinić koji me zastupa pro bono”, javlja portal Narod.hr.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.