Zbog udara groma i vjetra nestalo struje u Poljicama

Autor: hina

Zbog sinoćnjeg udara groma u dalekovod u mjestu Poljice kod Marine u Splitsko-dalmatinskoj županiji, to je područje ostalo bez struje, a ekipe HEP-a zbog lošeg vremena noćas tek su jutros mogle izaći na teren otkloniti kvar.

Zbog sinoćnjeg udara groma u dalekovod u mjestu Poljice kod Marine u Splitsko-dalmatinskoj županiji, to je područje ostalo bez struje, a ekipe HEP-a zbog lošeg vremena noćas tek su jutros mogle izaći na teren otkloniti kvar, izvijestio je DC 112.

Zbog tog kvara bez struje su uz Marinu ostali Sevid, Vinišće, Drvenik Veli i Mali, Vrsine, Dograde, Najevi i Poljica.

Tijekom noći ekipe HEP-a Koprivnica nisu mogle otkloniti niti kvar do kog je sinoć oko 22 sata došlo na distribucijskoj mreži prema Jagnjedovcu i Hudovljanima u Koprivničko-križevačkoj županiji.

U toj županiji loše vrijeme je prouzročilo prekid u opskrbi strujom i na području HEP-a Križevci. Jaki vjetar je oborio hrast na 10 kV dalekovod, pa su bez struje ostala mjesta Cubinec, Bukovje, Križevačka Poljana i dio prema zagrebačkom području koje se napaja iz tog dalekovoda. No taj je kvar otklonjen za sat vremena i opskrba normalizirana, izvijestio je danas DC 112.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.