Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

ZAVRŠEN PRETRES ‘KLUBA’: Kovačevićev odvjetnik zaključuje: ‘Nije to mogao učiniti’

Autor: M.V.

Policijski službenici završili su s pretresom Kluba u Slovenskoj ulici u Zagrebu, a odvjetnik Dragana Kovačevića, bivšeg direktora Janafa koji je jutros ponovno uhićen jer ga se sumnjiči da je primio mito u vidu nekretnina, Tomislav Grahovac  kratko je novinarima rekao kako Kovačević nije mogao počiniti djela kakva mu se stavljaju na teret.

Podsjetimo, Uskok je tijekom dana ponovno uhitio Kovačevića i pretražio mu nekretnine nakon što su posumnjali da je isti primio mito od jedne informatičke tvrtke kako bi ista dobila posao u Janafu. Dali su mu navodno stan u Ban centru koji se u zemljišnim knjigama ne vodi na njegovo ime nego na tvrtku Cefis, koja je poslovala s Janafom. Kako javlja RTL, osim Kovačević  privedene su još tri osobe. Jedna iz Janafa te dvojica poduzetnika iz tvrtki Cefis i MGS.

Uskok je samo kratko izvijestio kako su u tijeku uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji kao rezultat kriminalističkog istraživanja koje se provodi u suradnji s PNUSKOK-om i Samostalnim sektorom za financijske istrage Porezne uprave Ministarstva financija.

“Navedene radnje provode se u odnosu na više osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile koruptivna kaznena djela. USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost”, zaključili su.

Autor:M.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.