Dalibor Urukalovic/PIXSELL

ZAŠTO IM POLICIJA NE ODUZME JUGOSLAVENSKU ZASTAVU? ‘Simboli nepostojeće države u Austriji su ZABRANJENI!’

Autor: S.V.

Vlado Marić, pripadnik prve generacije najelitnije specijalne policijske jedinice ATJ Lučko, osvrnuo se na mahanje jugoslavenskim zastavama koje je Radnička fronta ponijela na komemoraciju u Bleiburg:

“Bleiburg simbol stradanja Hrvata na križnom putu. Nažalost, danas na obilježavanju tog tragičnog događaja vidimo Jugoslavensku zastavu države koja više nepostoji dok se i ona “primjerena” Hrvatska obilježja zabranjuju. Primjerice zastavu DDR-a isto nepostojeće države Austrijska policija oduzima. Predstavnici “naših” institucija i vlasti šute, a mediji posebno državni također šute kao zaliveni. Pitamo li se kakvu vlast u RH i predstavnike vlasti u diplomaciji imamo ? Kad ćemo konačno postati država i tako se ponašati?”, napisao je Marić na svom Facebook profilu.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.