Foto: HGSS

ZASLUŽUJU SVAKO DIVLJENJE HGSS-ovac usred intervencije postao otac!

Autor: Dnevno

HGSS Stanica Šibenik javila se na dojavu o intervenciju u 17:05 sati te su njeni članovi iz Knina krenuli na feratu na Dinari gdje se nalazila osoba koja je dehidrirala, iznemogla i ne zna gdje se nalazi.

Ubrzo pronalaze osobu u sjedećem položaju te zaključuju kako se ne može samostalno spustiti u podnožje ferate.

“U 17:45 akciji se pridružuje još članova jer je onemoćalu i iscrpljenu osobu potrebno spustiti niz veliku strminu. Tehnikom absajla osoba je spuštena u podnožje, a akcija završila u 22:05 kada je ista predana svojim kolegama sa kojima je došla na Dinaru”, pojašnjavaju iz HGSS-a.

No, koliko se spašavatelji odriču privatnog govori i sljedeća činjenica: vođi akcije, kojeg od milja zovemo Vjetar, je nakon uspješnog spašavanja pri silasku sa Dinare javljeno da mu je supruga upravo rodila dijete.

“Vjetre čestitamo ti od srca na prinovi”, objavili su na svom Twitter profilu.

Navijači Liverpoola napokon su dočekali titulu, većina ih se nije ni rodila dok su zadnji put slavili… Sad su na ulicama!
Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.