Pixabay

ZAPOŠLJAVAJU: Strabag, McDonalds, Pliva, Metro i brojni drugi poslodavci. Provjerite uvjete!

Autor: Dnevno

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Workforce za klijenta – renomiranu međunarodnu kompaniju u izgradnji sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda, dodatno zapošljava. Traži voditelja projekta (m/ž) u okolici Čakovca. Potrebna vam je visoka stručna sprema te položen stručni ispit, kao i radno iskustvo u minimalnom trajanju od pet godina, uz odlično znanje mađarskog jezika. Godišnja neto plaća u rasponu je od 100.000 kn do 160.000 kn. Vrijedi pogledati ovaj oglas.

Pliva, vodeća farmaceutska kompanija, poziva vas da se prijavite na čak šest zanimljivih pozicija. Pored IT menadžera za CRM i komercijalne platforme (m/ž), traže se i voditelj tima u centru administrativnih aktivnosti (m/ž), viši stručnjak za validaciju računalnih sustava (m/ž) i brojni drugi djelatnici. Provjerite kompletnu ponudu ovog kvalitetnog poslodavca, koji nudi brojne edukacije i priliku za profesionalni rast. Izazovite se i prijavite se!

McDonald’s u svoj tim pridružuje managera/icu na treningu, na svojoj lokaciji u Poreču. Odabrani kandidati imaju priliku kroz šestomjesečni programski trening naučiti bazične poslove, usavršiti svoje upravljačke vještine, organizacijske sposobnosti te se kvalificirati za radno mjesto unutar managment tima, zaduženog za rukovođenje cijelog restorana. Traže se timski igrači, spremni na učenje i fleksibilnost. Ako se pronalazite u opisu, znate što vam je činiti – klik na brzu prijavu.

Brodosplit poziva zainteresirane kandidate da se prijave za poziciju projektanta u odjelu opreme (m/ž). Osim što ćete postati dio pobjedničkog tima, očekuje vas i projektiranje brodske opreme, praćenje propisa međunarodne organizacije, izrađivanje projektne dokumentacije, odgovaranje za konstrukcijska i tehnologična rješenja te sudjelovanje u pokusnim plovidbama. Ako ste snažna, pedantna, točna i savjesna osoba, ovo je prilika za vas.

Strabag, europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, nudi priliku za zaposlenje na poziciji: voditeljica/voditelj prodaje i betonare Zagreb. Zadaci će vam biti prodaja i naplata transportnog betona i srodnih usluga, praćenje tržišta betona, izrada ponuda, rukovođenje osobljem zaposlenim na pogonu, redovito izvještavanje upravi te brojni drugi. Preduvjeti za prijavu uključuju SSS/VSS tehničkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva, poznavanje njemačkog/engleskog jezika u govoru i pismu, vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete putem linka.

VERBA, jedna od vodećih prevoditeljskih tvrtki u regiji sa sjedištem u Zagrebu, trenutno zapošljava voditelja odnosa s kupcima (m/ž). Kako će vaš posao izgledati? Zaprimat ćete upite od kupaca njemačkog govornog područja putem e-pošte, odgovarati na upite, izrađivati ponude, dogovarati rokove u suradnji s nadležnim voditeljima projekata te provoditi aktivnosti ispitivanja zadovoljstva kupaca. Ako ste sveučilišni prvostupnik – ekonomskog ili jezičnog/lingvističkog smjera, izvrsno poznajete njemački jezik, prodaju imate u ‘malom prstu’, organizirani ste i brzo se snalazite s novim softverskim alatima – ova prilika je vaša. Klik na link za prijavu.




posao.hr, za klijenta, zapošljava voditelja malog hotela s kafićem i restoranom (m/ž) u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Upravljate ćete svakodnevnim radom kafića, izdavat ćete sobe (12) i apartmane (3) te upravljati timom od 5 zaposlenika. Također, očekuju vas i marketinški poslovi, poslovi oglašavanja na booking portalima (Booking.com, Airbnb.com itd.). Ako ste spremni na sve izazove koje ova pozicija nudi, aplicirajte.

Manpower za klijenta, u novootvorenom uredu u Varaždinu, traži djelatnike za poziciju: Connect Specialist na francuskom i talijanskom jeziku (m/ž). Ako tečno pričate na francuskom i talijanskom jeziku, komunikativna ste osoba, ne bojite se promjena, učenja i novih tehnologija, a svakodnevno koristite internet i dobro se osjećate kada pronađete rješenje za korisnika, vi ste idealna osoba za ovo radno mjesto. Prijavite se.

Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta – renomiranu internacionalnu tvrtku u centralnom dijelu Zagreba, traži voditelja ključnih kupaca (m/ž). Traže se profesionalni kandidati/kandidatkinje iz B2B sektora koji/koje se žele dokazati i napredovati kao KAM te konzultanti u prodaji. Poslodavac nudi odlične uvjete – ugovor na neodređeno, službeni automobil uz plaćen benzin, parkirno mjesto u krugu ureda, prijenosno računalo, mobilni uređaj i neograničenu tarifu, plaćen sistematski pregled jednom godišnje, bonuse uz plaću te početak rada po dogovoru (počevši od kolovoza tekuće godine). Pregršt motiva za prijavu.




METRO Cash & Carry, vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji i najveća prodajna linija unutar METRO AG-a, u potrazi je za prodavačem (m/ž) u Dubrovniku. Odabranu osobu očekuje zaprimanje i propisno skladištenje robe, izlaganje i prezentacija robe, prepakiravanje/označavanje robe, evidencija isteka rokova te brojne druge zadaće po nalogu poslodavca. Više konkretnijih detalja oko uvjeta prijave možete saznati na linku.

Ostalu ponudu top poslova s portala posao.hr potražite na linku. Sretno u pronalaženju posla od posao.hr tima.

Sretno u pronalaženju posla od posao.hr tima.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.