Marko Prpic/PIXSELL

ZAOKRET NA HRT-U! Saša Kosanović vraćen na posao, Karolina Vidović Krišto – udaljena

Autor: S.V.

“Važna obavijest za sve koji se sjećaju da sam nekada radio u neobičnoj ustanovi, poznatijoj kao HRT, gdje sam, nakon junačke borbe, teško ranjen prilikom probijanja obruča, nakon što su Karamarko i Hasanbegović na mene poslali specijalni odred pod komandom Siniše Laudata i inih. Nakon što je moje tijelo izneseno s ratišta, vjerujući da su etnički motivirani otkazi, hajke i progoni, zapravo protuzakoniti, podnio sam tužbu protiv matične hiže. Dok trepneš okom, malo više od dvije godine kasnije, dobio sam pravomoćnu presudu kojom se HRT-u nalaze da me hitno vrati na posao. O raspletu ove tragikomedije, pokorno ću javljati i dalje”, objavio je novinar Saša Kosanović na svom profilu i tako potvrdio informaciju o svom povratku na HRT.

Podsjetimo, Kosanović je nakon sudjelovanja u danskom dokumentarnom filmu “15 minuta – masakr u Dvoru” dobio otkaz s objašnjenjem da je za taj posao trebao dobiti pisanu dozvolu svoje matične kuće.

No, nakon što se žalio na odluku, Saša Kosanović vraćen je na HRT za razliku od Karoline Vidović – Krišto koja je, pretpostavlja se, zbog emisije u kojoj je o Jasenovcu govorio Igor Vukić – udaljena iz jutarnjeg priloga Skener emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.