Facebook

ZAGREB JE ZBOG NJIH U SUZAMA: ‘Tuguju za majkom koja ih je ostavila. A i gladni su…’

Autor: S.V.

“Tuga, tuga, tuga”, riječi su kojima je humanitarna udruga “Zagrebački humanitarci” započela vrlo potresnu objavu.

“Sinoć smo posjetile samohranog tatu i njegovo troje pilića. Predivan mladi hrabar čovjek koji nije odustao od borbe ni kad mnogi na žalost odustanu. Dječica su još u šoku i tuguju za majkom koja ih je napustila. Ne govore puno, ali njihove okice govore sve. Zaista im je teško. Djeca jedu sve i tata je vješt u kuhinji, ali ima dana kada na žalost nema što skuhati, pa klinci jedu palentu, tjesteninu ili rižu. Gotovo da nismo mogle suspregnuti suze zbog njihove ogromne uzajamne ljubavi i očeve brige o djeci, te istovremeno teške situacije u kojoj žive. Molimo vas da odvojite koju kunicu ili zavirite u smočnicu i odvojite neku namirnicu te nam pomognete usrećiti ovog hrabrog čovjeka i njegove klince. Samo ništa je premalo! Ostalo je sve dragocjeno! Hvala od srca!”, objavili su uz podatke koji će zainteresiranima za pomoć nesretnoj djeci biti potrebni.

Svi koji se žele uključiti, za primopredaju donacije mogu kontaktirati voditeljice Mia Sofilić Gaćeša, Iva Šamija, San Dra i Ana-Marija Paić ili dogovoriti preuzimanje na 099/6172-430.

Oni koji žele, mogu uplatiti kunice na IBAN: HR5423600001502472459 s naznakom: donacija.

Vaše donacije možete ostaviti na našem sabirnom mjestu:

Šišaona, Jurišićeva 9, Zagreb
Chill Bar, A. Šenoe 2, Kerestinec




Ili poslati na sljedeće kioske Tiska:

ZG – Botinec-Tržnica, Bašćanske ploče 5, 10 000 Zagreb, šifra: 915870
SAMOBOR – Kaufland, Grada Wirgesa 2, 10 340 Samobor, šifra: 919800
Evidencijski broj: GZG-HA/USI-19-6.




Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.