Grgur Zucko/PIXSELL/ilustracija

ZABORAVILI REĆI DA JE UMRO? Ogorčena obitelj tvrdi da im dubrovačka bolnica četiri dana nije javila za smrt člana obitelji!

Autor: Daniel Radman

Četiri dana ležao je muškarac na patologiji u dubrovačkoj bolnici, a da njegova obitelj nije bila obaviještena! Tvrdi to snaha preminulog koja je otkrila priču za dnevnik.hr.

U bolnici je pokrenut unutarnji nadzor koje će ispitati okolnosti.

Muškarac je u bolnicu primljen 2. siječnja zbog moždanog udara. Kako zbog korone posjete nisu dopuštene obitelj je telefonom pokušala doznati njegovo stanje.

“Moja svekrva je više puta zvala bolnicu, ali joj je rečeno da će ju, ako bude što novoga, netko nazvati. Čula se s doktorom tog 11. siječnja tijekom dana. Kad je nazvala 14. i pitala kakvo je stanje njezinog supruga, liječnik je pitao: ‘Kako vi ne znate?’. Pita ona ‘A što ne znam?’. Rekao joj je da joj je suprug umro 11. siječnja”, ispričala je snaha.

Kao da nije bilo dovoljno šoka, kad su došli u bolnicu po stvari preminulog glavna sestra im je rekla da je sve bacila. A na licu mjesta su dobili i objašnjenje zašto im nije javljeno.

“Liječnik se ispričao i rekao da je dežurna kolegica imala puno posla“, dodala je.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.