Ilustracija

Za pola sata vožnje! Jadranski taksist nemilosrdno oderao turiste! Pogledajte što im je naplatio 1500 kn!

Autor: I.Br.

Previsoke cijene na Jadranu u zadnjih su nekoliko godina postale gotovo pa normalna stvar za vrijeme turističke sezone. No, ponekad u tome zaista pretjeraju, a priča za koju smo danas doznali spada u rubriku krajnjeg bezobrazluka koji ruši ugled ionako očajnom hrvatskom turizmu.

Naime, jedna gospođa s otoka Pašmana, koja se bavi iznajmljivanjem apartmana, danas je na svojem Facebook profilu objavila fotografiju računa jednog zadarskog taksista, koji je njezinim turistima vožnju od zračne luke u Zemuniku do Biograda na moru naplatio – 1500,00 kuna!

Dakle, za nekih 30-ak kilometara vožnje, odnosno vremenski period od 35 minuta, turisti su morali iskeširati evidentno preveliku cijenu.

Upravo takve nebuloze i potkradanje turista ruše ugled turizma u Hrvatskoj, koji je, iako resorni ministar to ne želi priznati, ove godine u potpunosti podbacio. Apartmani diljem Jadrana zjape prazni te se u srcu sezone nude po smiješno niskim cijenama, a ovakve nam lokalne priče nikako ne idu u korist.

Facebook

Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.