Photo: Marko Prpic/PIXSELL

VUKUŠIĆ IZVRIJEĐAO DRELETA, RUŽU I ŠKORU: Podrigivanje pokazuje njihov intelektualni doseg

Autor: Iva Međugorac

Televizijski voditelj i nekadašnji saborski zastupnik Branko Vukušić referirao se na spot Davora Dretara Dreleta iz Domovinskog pokreta, koji se našalio time što je ušao u Sabor.

”PORUKA I NAČIN NA KOJI JE PORUKU POSLAO Davor Dretar Drele OSLIKAVA INTELEKTUALNI NIVO I ŠTO tzv. Domovinski pokret, u stvari, jest.

Dretar – budući zastupnik u Saboru – iskapio je gemišt i PODRIGNUO.

To i jest njegov, ali i doseg većine sa šarene liste Miroslava Škore; policajke koja i ne krioje da joj je ustaštvo priraslo srcu, “zabavljač” kojem je slavljenje pijanstva i podrigivanje vrh duhovitosti, kvizaš koji ne podnosi drukčije, “general” koji sudjeluje i obračunima podzemlja, Škorina sestra za čiju stručnost do izbora nikad nitko nije čuo, učitelj koji bi proganjao Srbe i koji – kao i većina “domovinaca” za svu hrvatsku nedaću krivi Pupovca….

Sreća u izbornoj nesreći je u tome što HDZ ne treba one koji su gori i od društva na Trgu žrtava fašizma.
Zamislite da “političari” poput Dretara, kameleona Škore, šovinista Pauletića… vode državu.

Bio bi to trenutni potop.

Dretar je demantirao da ovaj saziv Sabora ne može biti gori od prethodnog. Zekanovića i Dretara na rigidnoj je desnice i previše…”, napisao je Vukušić.




(VIDEO) IZDALI GA NAJBLIŽI Drele se ispričao zbog videa, ’Slao sam ga prijateljima’

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.