Zeljko Lukunic/PIXSELL

VRUĆE I PREVRTLJIVO: Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje za vikend!

Autor: A.P.

Najniža jutarnja temperatura zraka kretat će se od 16 do 21, a na Jadranu od 22 do 25 stupnjeva.

Državni hidrometeorološki zavod javlja kako nam vikend donosi sunčano i vruće vrijeme u većini Lijepe Naše. Uz rijeke i kotline subota ujutro donijet će kratkotrajne magle. Vjetar će biti slab, a na Jadranu umjeren sjeverozapadni i zapadni.

Najniža jutarnja temperatura zraka kretat će se od 16 do 21, a na Jadranu od 22 do 25 stupnjeva. Osim toga, najviša dnevna temperatura penjat će se od 29 do 32, a na obali i otocima čak do 34 stupnja.

Sparno i vruće vrijeme očekuje nas u nedjelju, pa su kasno navečer u zapadnim predjelima mogući pljuskovi s grmljavinom.

Temperature će i dalje biti visoke. Na kopnu će najniža temperatura biti 21, a najviša 32 stupnja, koliko će biti i na Jadranu, s nešto višom jutarnjom temperaturom od 24 stupnja.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.