Vrdoljak: Topolovec u sukobu interesa, slijede izbori!

Autor: hina

Sadašnji načelnik Anđelko Topolovec u sukobu je interesa zbog imenovanja za predsjednika Uprave Narodnih novina, izjavio je ministar gospodarstva i Topolovčev stranački kolega iz HNS-a Ivan Vrdoljak.

U Općini Radoboj bit će raspisani prijevremeni izbori za načelnika jer je sadašnji načelnik Anđelko Topolovec u sukobu interesa zbog imenovanja za predsjednika Uprave Narodnih novina, izjavio je ministar gospodarstva i Topolovčev stranački kolega iz HNS-a Ivan Vrdoljak.
Govoreći o Topolovcu vrlo afirmativno, kao o osobi koja je “krenula od nule i sama se probijala kroz život”, Vrdoljak je nakon obilaska Janafova terminala na Žitnjaku rekao da je Topolovec tijekom dvije i pol godine, koje je proveo u Upravi Narodnih novina, upoznao to javno poduzeće te sada dolazi na mjesto svojeg prethodnika Petra Piskača, koji je stariji od 70 godina.

Zamoljen za komentar medijskih najava o mogućnosti ukidanja porezne stope od 40 posto na najveće plaće Vrdoljak je, uz ogradu kako ne može komentirati sve što se pojavljuje o novinama, rekao da Vlada svakako želi rasteretiti cijenu rada.

Komentirajući tvrdnje o slabijem punjenju proračuna, Vrdoljak je rekao da su informacije o tome kontradiktorne, jer slabije punjenje u nekim sektorima kompenzira bolje punjenje u drugima, kao što su industrija i turizam. Dodao je da je preuranjeno iznositi ocjene o punjenju proračuna već treba pričekati detaljnije analize.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.