Ilustracija Foto: Damjan Tadic / CROPIX

VLADA SE OGLASILA OKO SPORNIH DONACIJA Objasnili su o čemu je riječ: ‘Vlada nije pokrenula nikakvu inicijativu’

Autor: Ivana Ivandić

Iz Vlade su se oglasili vezano za doniranje u borbi protiv koronavirusa.

“S obzirom na veliki broj netočnih napisa da Vlada odjednom poziva građane na donacije u borbi protiv COVID-19 želimo istaknuti da Vlada nije pokrenula nikakvu inicijativu kojom bi od hrvatskih građana tražila donacije”, stoji u objavi na Facebook stranici Vlade.

Objašnjavaju kako je krajem ožujka otvorena jedinstvena online pristupna točka na stranici koronavirus.hr zbog velikog broja upita hrvatskih državljana i tvrtki koji su iskazali želju da doniraju novac ili medicinsku opremu u borbi protiv COVID-19.

“Dakle, pristupna točka s objedinjenim informacijama o donacijama aktivna je već gotovo osam mjeseci, ali ne kao poziv Vlade građanima, nego za lakši pristup svima koji su se sami javili i zainteresirani su donirati novac ili medicinsku opremu u borbi protiv COVID-19”, istaknuli su.

 

S obzirom na veliki broj netočnih napisa da #VladaRH odjednom poziva građane na donacije u borbi protiv #COVID19 želimo…

Objavljuje Vlada Republike HrvatskePonedjeljak, 26. listopada 2020.




Autor:Ivana Ivandić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.