Foto: Patrik Macek/PIXSELL

(VIDEO) OŠTRE TENZIJE U SABORU! Nakon zahtjeva Škore Jandroković naprasno prekinuo sjednicu: ‘Razlog je benigan’

Autor: Dnevno

Zastupnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro zatražio je stanku nakon čega je predsjednik Sabora Gordan Jandroković prekinuo sjednicu, a potom i raspravu.

Tema je, prema riječima Miroslava Škore bila benigna, a radilo se o skidanju imuniteta zastupniku Mosta Nikoli Grmoji o čemu je danas Sabor trebao glasovati.

Škoro tražio je stanku kako bi se zastupnici Domovinskog pokreta mogli konzultirati, ali je Gordan Jandroković odlučio naprasno prekinuti raspravu, a kasnije je i zastupnicima, među kojima je i Davor Dretar, uskratio priliku za riječ.

“Neću dozvoliti raspravu izvan ovoga što je tema. Postoje načini po kojima se može raspravljati o tim temama, kao što je osnivanje istražnog povjerenstva, kroz prijedlog klubova tako da nastavljamo s radom. Kolege koji su sada trebali govoriti nisu ovdje te nemaju pravo govora, dakle zaključujemo raspravu po ovoj točci”, rekao je Jandroković.

Među onima koji nisu bili u sabornici je i zastupnik Drele. na opaske ostalih zastupnika da su kolege koji su trebali govoriti u dolasku iz druge dvorane Jandroković je samo kratko odgovorio: “Žao mi je, zaključujem ovu raspravu i vidimo se sutra”.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.