Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

(VIDEO) OBERSNEL VERBALNO NAPADNUT NA KORZU: Muškarcu pokazao srednji prst pa zaključio kako psihijatrija ne radi svoj posao

Autor: M.V.

Gradonačelnik Rijeke, Vojko Obersnel, na riječkom Korzu našao se na udaru jednog građanina koji nije štedio riječi. Optužio ga je da je gori od preminulog gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića.

“Ni Bandić ne baca 30.000 eura u smeće odmah, svom prijatelju i ortaku si isplatio 15 tisuća eura za jednu rolu papira koju si isto bacio u smeće. Šta kažete na to u svoju obranu?”, govori muškarac koji je video zapis objavio na Facebook stranici “Pokret otpora-Riječani protiv korupcije“.

Obersnel prvo samo šuti, a upitan o svojoj obrani podiže srednji prst i muškarcu okreće leđa. Ovaj nastavlja govoriti koliko je ljudi zaposleno na projektu Rijeka – europska prijestolnica kulture, a koliko u Gradskoj upravi.

Proziva potom i okupljene novinare i snimatelje pa ih naziva fufama i kvazi-novinarima pa tvrdi kako “Rijeka nije grad tolerancije nego strahovlade ovog ovdje bezprizornog jeftinog ništarije”, osvrčući se tako na Obersnela.

Obersnel u tom trenutku pokušava nazvati nekoga, a muškarac govori kako je Rijeka jedini grad gdje građani moraju “doći s kalašnjikom na Poglavarstvo, gdje se moraju vezati lancima za zgradu, gdje moraju doći s plinskom bocom ovdje, a prije toga sjediti pet dana ovdje dok ih se ne pozove”.

Riječki gradonačelnik, pokazalo se, pokušava nazvati policiju pa na to poziva i druge ljude, no muškarac mu govori kako je to “njegova policija, ali ne zadugo”.

“Nažalost, ni psihijatrija ne radi svoj posao”, ističe naposljetku Obersnel, no muškarac ga naziva totalitaristom.




Građani ga pozivaju na malo tolerancije, no on odgovara da grad Rijeka nije grad tolerancije. “Vi ste tirani”, zaključuje.

Video pogledajte ovdje!




Autor:M.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.