VIDEO: Noćno nebo ponad Pule zasula misteriozna svjetlost

Autor: dnevno.hr

Letjeli su pola sata u paru s istoka na jug prema nebu, kako bi jedni nestali dolazili bi drugi, cijeli kvart ih je vidio. Na Aerodromu kažu da nije bilo nikakvih letova, jer sam nazvao. Letjeli su oko pola sata, ispričao je jedan od svjedoka.

Brojni građani Pule u nedjelju navečer oko 18 sati i 30 minuta do 19 sati vidjeli su čudnu crvenu svjetlost koja se sporo kretala i koja je nakon sedam minuta nestala na nebu iznad Vidikovca, a među svjedocima koji su se javili se u redakciju Regional Expressa, jedan je dostavio i video neobičnog prizora.

– Letjeli su pola sata u paru s istoka na jug prema nebu, kako bi jedni nestali dolazili bi drugi, cijeli kvart ih je vidio. Na Aerodromu kažu da nije bilo nikakvih letova, jer sam nazvao. Letjeli su oko pola sata, a ova svjetla sto se vide su dva nebodera, snimam sa tvrđave na Vidikovcu. Jasno se vidi kako ova dva crvena svjetla prolaze prema vrhu nebodera, pa idu dalje. Trajanje videa je ‎2:03 – rekao je svjedok koji je snimio događaj u društvu supruge i nekoliko prijatelja.

Među građanima Pule koji su napuštali automobile i promatrali nesvakidašnju pojavu, bilo je onih koje su neidentificirani leteći objekti zaustavili u šetnji, ali i svjedoka koji su svjetlost promatrali s prozora zgrada. Svi se oni slažu da se radilo o jarkocrvenoj svjetlosti, točkicama koje su dolazile u paru i kretale se prema Medulinu.

Pogledajte video u svakom slučaju neobične svjetlosti i procijenite sami.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.