VIDEO: Na ekrane se pobjedonosno vraća stražnjica koju je Jadranka Kosor zabranila

Autor: M.S.

Riječ je o spotu 'Recept za savršen odmor', čiji je dio 2010. godine bivša premijerka, Jadranka Kosor, dala cenzurirati. Naime, Kosor je zametala ženska stražnjica u kupaćim gaćama kojoj se u spotu posvećuje par sekundi.

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) će ove godine turiste u Hrvatsku pokušati privući kampanjom vrijednom skoro 69 milijuna kuna. Reklamni spot ‘Oda radosti’ već se duže vrijeme prikazuje na televizijama, ali u kampanju se vraća i stara televizijska ‘uspješnica’.

Riječ je o spotu ‘Recept za savršen odmor’, čiji je dio 2010. godine bivša premijerka, Jadranka Kosor, dala cenzurirati. Naime, Kosor je zametala ženska stražnjica u kupaćim gaćama kojoj se u spotu posvećuje par sekundi. Pošto više nema Kosor, nema ni zapreke vraćanju te reklame na ekrane, odnosno vraćanju te stražnjice na ekrane.

Osim ‘Recepta…’ i ‘Ode radosti’, HTZ će prikazivati i spotove iz prethodnih sezona, spot ‘Brojevi’, ‘Mediteran kakav je nekad bio’ i ‘Spot dobrodošlice’.

Kako piše Tportal, reklame koje promoviraju Hrvatsku kao turističku destinaciju prikazuju se na televizijskim postajama u, među ostalima, Njemačkoj, Austriji, Češkoj, Nizozemskoj, Rusiji i Poljskoj, ali i na međunarodnim kanalima poput CCN-a, BBC-ja, Eurosporta i Euronewsa.

Međunarodne postaje dobivaju i najmanji dio budžeta za turističku promociju – samo šest milijuna kuna, dok 52.5 milijuna odlazi na promociju na specifičnim tržištima, uglavnom europskih zemalja. Među njima prednjači Njemačka, gdje na promociju odlazi oko 10.5 milijuna kuna, a slijedi je sama Hrvatska s pet milijuna kuna za privlačenje domaćih turista.

Za kraj, pogledajte još jednom tu famoznu zabranjenu hrvatsku stražnjicu:
Autor:M.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.