Screenshot

(VIDEO) KAOTIČNE SCENE IZ SPLITA: Pukla vodovodna cijev, dio grada je poplavljen

Autor: I.Br.

Split je pod vodom. Naime, kako javlja Dalmacija danas, jutros je došlo do puknuća cijevi na križanju Nazorove i Plinarske ulice u Splitu, iznad tamošnje osnovne škole. Ogroman mlaz vode slijeva se niz cestu, a bujica je zahvatila dio Matoševe ulice.

Voda je na nekim mjestima viša od 10 centimetara, što stvara probleme u prometu, a vozači moraju biti oprezni jer na prometnici ima i kamenja.

Na teren su hitno poslani djelatnici Vodovoda i kanalizacije.

“Radi se o puknuću magistralnog vodovoda nešto većeg promjera. Naše ekipe su nakon dojave građana izašle na teren. Radi se na izoliranju kvara. Uskoro ćemo znati koji je dio naselja bez pitke vode. Na teren šaljem cisterne s pitkom vodom, i to su prve informacije koje vam mogu dati”, rekao je Ivica Perić, tehnički direktor Vodovoda.

Na terenu je i DVD Split u akciji ispumpavanja nekoliko stambenih podruma. Voda je zatvorena nešto prije 9 i 30, a ovdje možete vidjeti štete koje je izazvala bujica.




Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.