Arhiva

(VIDEO) IMAMO DOKAZE! NEVIĐEN MEDIJSKI SKANDAL: HRT namjerno zaobilazi zločine partizana i komunista

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Dr. fra Mario Knezović reagirao je na postupanje HRT-a.

Reakciju prenosimo u cijelosti:

“Pokopati 294 nevine žrtve, od koji je 63 maloljetnika, a k tome još njih 14 mlađih od 16 godina nije udarna vijest u programima službene državne televizije i radija. Naime, vozeći se jučer u 15 sati slušam vijesti dana, pa potom slušam i u 17 sati. Bio sam u šoku kad u najavi glavnih vijesti nema spomena o tome kako su tog dana pokopane žrtve komunista i partizana. Udarna vijest u državi, koja živi pod snažnim medijskim terorom i medijskom ucjenom, je tuča navijača (što je, naravno, za svaku osudu), potom je važna vijest o požaru šuma u Amazoniji, a i Špancir fest je važan. Sve je zapravo važnije, čak i činjenica da će biti na Jadranu sunčano (koja vijest u sred ljeta), od toga da su nevini, bez suda mučki ubijeni od Tita i njegovih partizana i komunista.

Dokle? Dokle taj medijski teror i izluđivanje istine trebamo trpjeti? Dokle će u zemlji krvlju natopljenoj dva dana udarna vijest biti navijačko nasilje, a prešućuju se ubijeni životi? Dokle će licemjeri osuđivati (što treba) ogrebotine na rukama i nogama, a neće osuđivati metkom u potiljak ubijene maloljetnike? Dokle će biti važnija nečija umotana noga, nego stotine žrtava ubačenih u jame i zakopanih u šumarcima?

Upravo mislim da su najveći nasilnici mediji (većina njih) koji svojim lažima rađaju frustracije koje nisu svi sposobni držati pod kontrolom. Trebaju li nam drugi dokazi kako se medijski upravlja kaosom u Hrvatskoj, a tako je i u Bosni i Hercegovini. Medijski se pale požari, šire nasilja i onda se čekaju reakcije. Svakome normalnu je jasno da treba osuditi napad na navijače. Ali brate, ali gospodo, ali drugovi i drugarice, zar to treba dva dana biti udarna i prva vijest? U Beogradu se na dnevnoj bazi tuku Delije i Grobari. Je li to vijest?

Zamislite da je npr. SAD ukopala oko 25.000 nevinih žrtava (to bi bio ekvivalent ukopu 294 žrtve u Hrvatskoj), bi li glavna vijest bila da je taj dan, ako i svaki dan zabilježeno nasilje crnjaca i bijelaca u Chicagu? Dosta je više! Dosta je laži, dosta je kreča koji domoljubnu Hrvatsku hoće učiniti fašisoidnom! Dosta je! Poslušajte dokaz o kojem pišem. Poslušajte sramnu najavu glavnih vijesti na radiju, iste su bile i na središnjem televizijskome dnevniku. To upućuje na namjeru, a ne pogrješku.”




Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.