CROPIX

(VIDEO) Beljak ne želi da vidite ovu sramotu: Zoran Milanović ga ponizio i opsovao pred svima!

Autor: Dnevno

SDP-ov predsjednički kandidat Zoran Milanović i samoborski gradonačelnik Krešo Beljak zajedno su proslavili Dan grada Samobora. Nije nikakvo čudo da je Milanović iz pristojnosti stigao kod Beljaka, kad mu je već ovaj izrazio svesrdnu podršku na predsjedničkim izborima. Kako je Milanović mogao odbiti takav poziv? Ionako u jeku kampanje moraš biti viđen i čim više vremena provesti u druženju s građanima.

Svi se sjećamo kako je nekadašnji premijer, a današnji pretendent na Pantovčaku, masu puta znao sablazniti javnost svojim “biserima”. Svojedobno se pokušavao opravdati brzopletošću i time da nema dlake na jeziku. No, ta njegova nepromišljenost nekad graniči s bezobraznošću.

U nastavku vam donosimo video nedjeljnog samoborskog druženja Milanovića i Beljaka.

I dok se vidno raspoloženi Beljak neformalno šalio, Milanović mu je raspalio: “Baš si glup, jeb**e”. Ne zaboravimo kako je svojedobno Beljak Milanovića proglašavao najboljim predsjedničkim kandidatom ljevice, a pogledajte kako mu Milanović vraća. Pa taman da i ne uživa u njegome društvu, ne bi škodilo barem mrvice pristojnosti i zahvalnosti prema onima koji ti daju podršku.

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.