Foto: Damjan Tadic / CROPIX

VELIKI USPJEH SANADEROVE KĆERI BRUNE! Nećete vjerovati gdje se zaposlila: Gradi vrhunsku karijeru

Autor: Iva Međugorac

Otkako se u javnom prostoru saznalo za veliku aferu u INA-i počelo se progovarati i o tome kako se posljednja dva desetljeća upravljalo ovom naftnom kompanijom, radi čega se problematizira i uloga bivšeg premijera Ive Sanadera koji je Inu prepustio mađarskom MOL-u pritom uzevši mito.

Serijal privođenja, afere i neugodni medijski napisi te na koncu sudski procesi i boravak u Remetincu nagnali su Sanadera da se potpuno povuče iz javnosti. Tijekom ljeta o njemu se pisalo jer je umjesto u Remetincu vrijeme provodio na rehabilitaciji u Krapinskim toplicama, no ne može se reći da ga se ovih dana spominje kao bilo kakav relevantan politički faktor. Sa Sanaderom se u anonimnost povukla i njegova supruga Mirjana Sanader, koja ga, kako tvrde upućeni, još uvijek redovito posjećuje te je zapravo gotovo jedina gošća koja navraća u osamu bivšeg premijera.

Ne čudi previše da Sanadera ne posjećuju kćeri Bruna i Petra. Godinama Sanaderova najstarija kćerka Petra živi u New Yorku, u kojem je karijeru gradila još dok je njen otac bio potpredsjednik Vlade. I dok se starija bavi glumom, mlađa je nedavno preselila u London.

Otkako se udala uz svoje djevojačko prezime Sanaderova kćerka Bruna dodala je suprugovo prezime Vukadinović, a oni je poznaju opisuju je kao skromnu, ali iznimno uspješnu mladu ženu koja je odnedavno zaposlena u Kraljevskoj bolnici za integriranu medicinu u Londonu, koja je dio NHS Foundation Trust University Collegea London Hospital.

Ustanova je to koja je na glasu kao vodeći pružatelj komplementarne medicine u javnom sektoru u Europi, a ondje Bruna Sanader Vukadinović radi kao psihijatrica, odnosno kao stručnjakinja za nesanicu i poremećaje spavanja. Takav uspjeh mlade Brune za one koji je poznaju i nije neko iznenađenje jer je mnogi još uvijek pamte kao odličnu studenticu zagrebačkog Medicinskog fakulteta, na kojem se susretala i s aktualnom prvom danom Sanjom Musić Milanović, jednom od rijetkih predavačica kod koje je Bruna Sanader dobivala vrlo dobre ocijene.

Inače njezino srce je osvojio dugogodišnji dečko Vedran Vukadinović za kojeg se udala prije nekoliko godina. Njezin tata Ivo unatoč najavama nije uspio kćer odvesti do oltara. Tada je Ivo odlučio izbjeći otencijalne neugodne situacije budući da bi ondje morao biti prisutan u pratnji pravosudnih policajaca što on nije želio.




Autor:Iva Međugorac
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.