Wikipedia

VRIJEDI LI TO TOLIKO?! EVO NA ŠTO ĆE HŽ I KET POTROŠITI 72 MILIJUNA KUNA!

Autor: Dnevno

Održive hrvatske željeznice u Europi” je projekt je Svjetske banke u kojemu u sklopu radova i nabave  Končar Inženjering za energetiku i transport (Končar-KET) s Infrastrukturom ugovara isporuku i ugradnju opreme za osiguranje 50 željezničko-cestovnih prijelaza, izvijestili su u srijedu iz Končar-KET-a napominjući da je vrijednost ugovora veća od 72 milijuna kuna.

U sklopu ugovora Končar-KET će isporučiti uređaje za automatsko osiguranje 49 željezničko-cestovnih prijelaza i jedan pješački prijelaz koji će se instalirati na 50 lokacija u Hrvatskoj.

U projekt su uz Končareva društva uključeni vanjski partneri, a ugovor obuhvaća izradu izvedbenih projekata, proizvodnju opreme, izvođenje svih radova na terenu, ispitivanje te puštanje u uporabu opreme na svim lokacijama.

Dovršenje cijeloga projekta očekuje se u kolovozu 2021. godine, realizacija će se odvijati u pet etapa, a tijekom svake ugradit će se oprema na deset lokacija.


Autor:Dnevno
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.