Foto: Marko Dimic/PIXSELL

VELIKI EGZODUS LIČKOG HDZ-a? Milinović tvrdi kako posjeduje oko 400 zahtjeva za ispis iz stranke

Autor: Matea Vidić

Predizborne ankete pokazuju kako će ličko-senjski župan i predsjednik stranke LiPO Darko Milinović, dobiti novi mandat. Taj rezultat zapanjujuć je jer na izbore ide s relativno novom strankom. Ona pak sada u županiji ima između 1500 i 2000 članova, rekao je to u Newsroomu N1 televizije.

Milinović je inače bio član i na prethodnik izborima HDZ-ov kandidat, no tu je stranku napustio, a fotografija 400 ispisnica, kako tvrdi Milinović koji je iste pokazao na televiziji, dokazuje kako vodeća stranka u toj županiji gubi članove.

Oni su, zaključuje, nezadovoljni odabirom kandidata za lokalne izbore.

“Ovih dana postat će članovi najjače političke stranke desnog centra, stranke LiPO. Većina će postati ili već jesu naši članovi, a neki su se priključili i drugim političkim opcijama”, govori Milinović.

Inače, HDZ-ov kandidat za župana bit će Ernest Petry, a kako govori Milinović, promijenio je nekolicinu stranaka. “Bio je u HDZ-u kad i ja. Otišao je u Hrvatski blok, pa u Most, pa u HNS, pa je bio na listi SDP-a i nedavno se vratio u HDZ. Možda s HSS-om nije surađivao”, rekao je.

Upitan i nije li LiPO samo inačica HDZ-a, Milinović ponavlja kako je od 2000 članova, samo njih 400-njak iz HDZ-a “Naše biračko tijelo puno je šire od biračkog tijela HDZ-a”, zaključuje.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.